x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator NOU ŞI INEDIT! Căruţă cu fund dublu, pentru contrabanda cu ţigări!

NOU ŞI INEDIT! Căruţă cu fund dublu, pentru contrabanda cu ţigări!

de Dragoş Tănase    |    04 Mai 2015   •   12:34
NOU ŞI INEDIT! Căruţă cu fund dublu, pentru contrabanda cu ţigări!

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 14 și 46 de ani, au fost oprite, sâmbătă, 2 mai, de Poliţia de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești, în timp ce se deplasau într-o căruță dinspre frontieră înspre satul Româneşti.

Cei trei cetățeni români transportau 20.000 țigarete de contrabandă, marca Ritm, cu timbru de acciză din Republica Moldova. Erau ascunse într-un atelaj hipo, sub un fund dublu de scândură, potrivit botosaneanul.ro.


FOTO: botosaneanul.ro

Potrivit declarațiilor celor trei, țigările au fost găsite în pădure cu câteva ore mai înainte, ulterior fiind încărcate în atelajul hipo și mascate de fundul dublu, cu intenția de a fi transportate în sat.

Poliţiştii au confiscat marfa, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, şi le-au întocmit bărbaților dosare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


FOTO: botosaneanul.ro

"Cercetările continuă împreună cu autoritățile de frontieră din R. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracționale și depistării tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat emis presei de către autorităţile române.

×
Subiecte în articol: caruta contrabanda tigari botosanu frontieră