x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O cunoscuta cantareata a fost rapusa de CANCER la doar 40 de ani

O cunoscuta cantareata a fost rapusa de CANCER la doar 40 de ani

17 Iun 2015   •   15:40
O cunoscuta cantareata a fost rapusa de CANCER la doar 40 de ani
Sursa foto: Mikhail Popov

Cântăreaţa şi actriţă rusă Janna Friske, una dintre cele mai populare artiste din ţară, a murit luni seară la 40 de ani după o lungă luptă cu cancerul, a informat familia citată marţi de EFE.

Friske, considerată totodată şi una dintre cele mai sexy cântăreţe ale ţării, suferea de glioblastom cerebral, care în 2013 a obligat-o să-şi pună capăt carierei.

"Se afla în comă de trei luni, dar nu am făcut public acest lucru", a declarat postului de radio KP Vladimir Friske, tatăl artistei care a fost top-model şi prezentatoare de televiziune.

Citeste si Un mare ACTOR a primit un diagnostic TERIBIL. Are CANCER pancreatic

Cântăreaţa şi-a început cariera în 1996 ca vocalistă în 'Blesteaşcie' o trupa formată din patru fete care a ajuns să fie foarte populară şi pe care a abandonat-o în 2003 pentru a-şi începe cariera de solistă.

În 2004 a debutat în cinematografie în filmul cult "Night Watch" al regizorului rus Timur Bekmambetov, într-un rol secundar, care în partea a doua, "Day Watch" a devenit principal.

După ce s-a aflat de boala care suferea a fost organizată o chetă pentru a suporta costul tratamentului care a reunit peste 2 milioane de dolari, depăşind suma necesară.

Friske, care a fost tratată în China şi SUA, a donat restul banilor unei organizaţii caritabile. 

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: Janna Friske cancer deces