x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă dramă românească în Italia: Tânăr de 22 de ani, GĂSIT MORT într-o pădure, lângă Verona

O nouă dramă românească în Italia: Tânăr de 22 de ani, GĂSIT MORT într-o pădure, lângă Verona

30 Sep 2017   •   22:54
O nouă dramă românească în Italia: Tânăr de 22 de ani, GĂSIT MORT într-o pădure, lângă Verona
Sursa foto: colaj Observator

Miercuri, 27 septembrie, mama lui Gabriel Costin Mingea, un tânăr de 22 de ani care plecase la iubita lui, în Italia, a fost sunată de carabinieri care au anunţat-o că fiul ei a fost găsit mort într-o pădure aflată la câțiva kilometri de Verona. Băiatul era din Constanţa.

Potrivit unei publicaţii din Peninsulă, citată de reporterntv.ro, se pare că tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, motivele nefiind deocamdată cunoscute.

Familia băiatului nu are însă bani suficienţi (în jur de 3000 de euro) pentru repatrierea trupului neînsufleţit. 

Aşa că prietenii lui Gabriel s-au decis să facă un apel către toţi cei pot oferi ajutor. 

 

"Gabriel Costin Mingea este numele prietenului nostru de 22 de ani care a plecat in Verona cu iubita lui și a ajuns sa-și găsească sfârșitul, miercuri seara, intr-o pădure de lângă oraș. Mama lui a fost sunata pe 27 septembrie de catre politistii italieni, fiind anuntata ca băiatul ei cel mare, Gabi a fost gasit de catre un trecator, fara suflare, intr-o padure la doar cativa km de orasul Verona.

Familia insa nu are destui bani pentru repatrierea lui deoarece aceasta costa in jur de 3000 de euro. Asa ca noi, toti cei apropiati lui, ne-am gandit sa facem ceva pentru a-l aduce pe Gabi acasa. Oricine vrea sa ajute cu orice fel de suma de bani, o poate face la Oricare BRD, Mingea Bogdan-Marian este fratele baiatului, iar numărul contului este RO35BRDE140SV63142241400. In aceasta situație fiecare leu conteaza, deci hai sa fim oameni si sa fim alaturi de familia lui in momentele aceastea grele", este mesajul transmis pe Facebook de prietenii lui Gabi.

×
Subiecte în articol: Gabriel Costin Mingea