x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă tragedie în lumea medicală. A murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2

O nouă tragedie în lumea medicală. A murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2

19 Noi 2020   •   18:25
O nouă tragedie în lumea medicală. A murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2

Un fost cadru medical de la Spitalul Orășenesc din Ineu, județul Arad, infectat cu virusul SARS-CoV2, a murit. Decesul a survenit joi. Un medic și o asistentă medicală de la aceeași unitate medicală au murit zilele trecute tot din cauza Covid 19.

Un fost asistent medical la Laboratorul de analize medicale al Spitalului Orășenesc Ineu a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Un mesaj de condoleanțe a fost trimis pe Facebook de managerul unității medicale arădene.

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi. Azi Spitalul Orășenesc Ineu a mai pierdut un coleg, un fost angajat, asistent medical al Laboratorului de analize medicale. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!”, a scris, pe Facebook, managerul Monica Mang.

Miercuri un medic de familie din Ineu a murit. Acesta ar fi făcut complicații din cauza infecției cu virusul SARS-CoV2, însă avea și alte probleme de sănătate grave.

La sfârșitul săptămânii trecute, o asistentă medicală în vârstă de 55 de ani care lucra în Spitalul Orășenesc Ineu, județul Arad, a murit, la 10 zile după ce a fost confirmată cu SARS-CoV-2. Femeia nu era cunoscută cu afecțiuni cronice.

„Nu era cunoscută cu afecțiuni. Nu a avut niciodată concediu medical. Boala a avut o evoluție galopantă”, declara Monica Mang, directorul Spitalului Orășenesc Ineu.

Monica Mang mai spunea că, la momentul respectiv, în cadrul Spitalului Orășenesc Ineu erau alte 17 cadre medicale infectate, între care 12 asistente, patru infirmiere și un medic.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: coronavirus