x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O retea de traficanti de heroina, anihilata

O retea de traficanti de heroina, anihilata

20 Apr 2004   •   00:00

O puternica retea de traficanti de heroina a fost anihilata de politistii bucuresteni, dupa o luna de actiuni, filaje si descinderi in mai multe « cuiburi » din Sectorul 3.

Zece indivizi au fost retinuti, iar al unsprezecelea, care pare a fi chiar capul acestei grupari, este cautat de anchetatori.

Filaj

Gruparea condusa de George Florian Mogos (24 de ani) se afla in atentia politistilor de la Sectorul 3, ai Directiei Antidrog si a UM 0962 Bucuresti de aproximativ o luna, de cand anchetatorii au primit informatii cum ca indivizii aprovizioneaza sistematic cu droguri narcomanii din Sectorul 3.

Spargatori si traficanti

Dupa o serie de filaje, politistii si procurorii Parchetului TMB au reusit sa-i identifice pe toti membrii retelei de traficanti. Alaturi de Mogos, reteaua era compusa din fratii Paul, zis « Buze » (29 de ani), si Petrica Cadar, zis «Pigmei» (31 de ani), Ovidiu Burhuc, zis «Lalele» (25 de ani), toti spargatori de case si traficanti de droguri. Din retea mai fac parte Dorel Olaru, zis «Gorgos» , de 27 de ani, Maxim Sorinel, zis «Balalau», 29 de ani, Paraschiva Marius, zis «Buzmac», de 18 ani, Negru Cristian, zis «Cioara», de 20 de ani, Vlaicu Dorel, zis «Gonzo», de 20 de ani, si Spiridon Mihai, zis «Mita», de 21 de ani. Acestia distribuiau de cateva luni heroina in zona Balta Alba, Ozana - Macaralei - Postavarului - Bd. 1 Decembrie 1918.

Descindere in Aleea Fetesti

Sambata dimineata, politistii au facut ultima captura. Au descins intr-un imobil din Aleea Fetesti, de unde au fost ridicati Dorel Olaru, zis «Gorgos», si fratii Cadar, «Buze» si «Pigmei». „La perchezitia domiciliara, am gasit 261 de comprimate de Metadona", a precizat inspectorul principal Radu Galatan, din cadrul Politiei Sectorului 3. Toti traficantii au fost arestati

Ion Alexandru, Eduard Pascu


Puncte de „desfacere"

Retinerea traficantilor a avut loc in noaptea de vineri spre sambata. Primul a „cazut" Mogos, care a fost saltat in timp ce infuleca, in compania unui narcoman, o pizza intr-un local din Bdul Th. Pallady. Au urmat «Cioara» si «Gonzo», luati din intersectia Bdul 1 Decembrie 1918 cu Str. Liviu Rebreanu. «Buzmac», «Lalele», Cristian Ganescu, zis «Cridea» au fost retinuti de politisti la intersectia cu Str. Postavarului. Toti au fost surprinsi in timp ce vindeau droguri. Anchetatorii au folosit un informator, care a cumparat heroina de la traficanti cu bani marcati criminalistic. Asupra suspectilor au fost gasite 16 astfel de bancnote.

×
Subiecte în articol: observator