x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Stancu Zamfir: Ce se întâmplă nu are legătură cu profesorul Voiculescu. Are legătură cu noi toţi

Oana Stancu Zamfir: Ce se întâmplă nu are legătură cu profesorul Voiculescu. Are legătură cu noi toţi

de Antena 3    |    15 Feb 2016   •   23:00
Oana Stancu Zamfir: Ce se întâmplă nu are legătură cu profesorul Voiculescu. Are legătură cu noi toţi

Oana Stancu Zamfir a vorbit, luni, la "Sinteza Zilei", despre notificarea ANAF privind evacuarea imobilelor Antena 1 şi Antena 3. 

“Cui serveşte? Tuturor. Are legătură cu profesorul Voiculescu? Nu. Are legătură cu tine, cu mine, cu noi toţi. Are legătură cu faptul că toţi anii aceştia nu ne-am frânt. Premierului Cioloş, ANAF-ul fiind în curtea lui, nu că să-i fie ruşine, să răspundă. Ar trebui să răspundă acum, în secunda asta. De ce nu vreau eu bani de la aceste cinci televiziuni? Noi n-am cerut ajutorul nimănui, n-am cerşit niciun leu. Unei intreprinderi pentru bălăceală statul român i-a dat ajutor milioane de lei. Bun. Statul român este în situaţia de a ne da pe noi afară. De ce domnii de la ANAF fac pagubă statului român, este economică această decizie? Este în sprijinul statului român? Este legal? Nu este, pentru că avem drept de preempţiune", crede Oana Stancu Zamfir.

VEZI VIDEO, PE ANTENA3.RO

×