x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SOC?!! Oana Zavoranu: Nici vorba de doliu! Nici macar o zi! (VIDEO)

SOC?!! Oana Zavoranu: Nici vorba de doliu! Nici macar o zi! (VIDEO)

17 Apr 2015   •   13:21
SOC?!! Oana Zavoranu: Nici vorba de doliu! Nici macar o zi! (VIDEO)

Oana Zavoranu a aflat de moartea mamei sale de dimineata de la menajera sa, o persoana se pare extrem de bine informata.

Despre cum a primit Oana Zavoranu vestea mortii mamei sale le spune celor interesati cancan.ro: Oana nu plange si are clar in cap ceea ce urmeaza sa faca in urmatoarele momente, primul pas fiind sa mearga la spital si sa se ocupe de formalitatile necesare, dar nu la fel de interesata si de inmormantare.

"O sa merg acolo sa semnez, pentru ca asa e procedura, eu trebuie sa o scot din spital, pentru ca sunt ruda de gradul intai. De inmormantare nu ma intereseaza, sa se ocupe Gigica, el este fratele ei, el a stat pe la ea pe la spital.
Nu degeaba, ci cu interes, pe multe zeci de mii de euro. Ea nu va fi inmormantata la mine in cimitir, nu are loc langa tatii mei. Tatalui meu natural eu ii cer iertare si o s-ai arat ca acum pot sa fac foarte multe pentru el, lucruri pe care nu le-am putut face acum zece ani, cand el a murit”, a susurat vituripar Oana Zavoranu, pentru cancan.ro.

Oanei nu ii trece prin cap sa poarte doliu, nu pentru ca nu i-ar sta bine in negru, ci fiindca se pare Marioara Zavoranu nu a manifestat niciun interes in acest sens atunci cand cei doi fosti soti ai sai au parasit aceasta lume.

"Nici vorba de doliu! Pai ce, ea a tinut doliu dupa tatii mei? Nici macar o zi, asa ca o sa tin si eu doliu dupa ea cum a tinut ea dupa Zavoranu si dupa Banicioiu", a mai spus Oana. 

 





 
 
Alte articole interesante
Mesajul unui geolog, găsit pe o insulă din Oceanul Arctic. Ce a scris omul de ştiinţă în urmă cu 56 de ani (VIDEO)
Apariţie MISTERIOASĂ la New York, în locul unde au căzut turnurile gemene World Trade Center (VIDEO)
■ Oamenii de știință au descifrat cel CEL MAI MARE MISTER din Univers. "Este uluitor, va deschide o uşă către o lume complet nouă!" (VIDEO)
■ 
■ Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în alertă. Un virus misterios ucide persoana infectată în mai puțin de 24 de ore
■ Descoperirea din adâncurile Mării Negre anunţă vremuri grele. "Inversarea poate avea loc oricând. Va fi HAOS!" (VIDEO)
■ Avion de vânătoare rusesc, MANEVRE ȘOCANTE lângă o aeronavă americană. Mesajul SUA pentru RUSIA (VIDEO)  
■ "MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503
■ 
Cercetători NASA: Suntem pe punctul de a întâlni CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE. Ştim unde să căutăm! 

×