x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Stirile zilei - 13 iulie 2004

OBSERVATOR/Stirile zilei - 13 iulie 2004

13 Iul 2004   •   00:00

PNA - Continua audierile lui Mischie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost audiat ieri la Parchetul National Anticoruptie timp de aproape cinci ore, in legatura cu acuzatiile care ii sunt aduse. Mischie a declarat ca toate acuzele care i se aduc au ca scop "denigrarea sa din punct de vedere politic de catre persoane interesate in ascensiunea politica". Anchetatorii sustin ca fostul "baron de Gorj" a primit sponsorizari si donatii de la mai multe societati comerciale, in vederea sprijinirii acestora in afaceri si s-ar fi implicat in favorizarea unor firme. Procurorii vor continua ancheta si cu verificarea acuzatiilor aduse de doi investitori americani care au acuzat public coruptia din Gorj. (Miruna Pasa)

Sanatate - Cardiacii au din nou medicamente

Doua medicamente, utilizate frecvent in afectiunile cardiace, Nitroglicerina si Nitropectorul, care au disparut de pe piata in ultima perioada, vor exista in farmacii, incepand cu aceasta saptamana. Cele doua produse au lipsit din farmacii din cauza unor probleme tehnice ale producatorilor.

Europa - Laptele romanesc nu e bun

Peste 90 la suta din laptele de vaca produs in judetul Maramures nu corespunde normativelor de consum impuse de UE. Analizele bacteriologice au fost efectuate in ultima perioada in Laboratoarele Directiei Sanitar Veterinare Marmures, transmite Rompres.

Brasov - Amenintare cu bomba la Gara Centrala

Gara Centrala Brasov a fost amenintata prin telefon, duminica dupa-amiaza, ca o bomba de mare putere se afla in incinta sa, dar verificarile au aratat ca era vorba de o alarma falsa. Protectia Civila si Jandarmeria Brasov, impreuna cu Grupa Pirotehnica a Brigazii Antitero de la SRI au izolat perimetrul si i-au evacuat pe calatorii aflati in Gara Brasov. Dupa cautari, activitatea si traficul in zona au fost reluate in mod normal. (Liviu Mateescu)
×
Subiecte în articol: observator