x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Stirile zilei - 17 iunie 2004

OBSERVATOR/Stirile zilei - 17 iunie 2004

17 Iun 2004   •   00:00

Solicitare - PUR cere corectitudine in cazul Mischie

Partidul Umanist a cerut ieri PNA sa deruleze cercetarile in cazul Mischie cu profesionalism si corectitudine. Umanistii cred ca sunt profund condamnabile jongleriile cu bani publici, cu fonduri PHARE si cu fonduri destinate alimentarii copiilor prin Fundatia SOS Copiii Gorjului, de care sunt acuzati Nicoale Mischie si Mugurel Surupaceanu de catre conducerea firmei ARC SA. "Iesirea la suprafata a modurilor de actiune ale baronilor locali arata ca atotputernicia PSD este un balon de sapun, construit pe actele de coruptie si de unici hotaratori ai legii ai acestor baroni", se arata intr-un comunicat al PUR.

Numire - Saniuta, pentru trei luni la Interne

Noul ministru al Administratiei si Internelor, Marian Florian Saniuta, s-a prezentat ieri, cu toata echipa de conducere, in fata reprezentantilor presei. Ministrul, vizibil marcat de proaspata numire in functie, a declarat ca "este un portofoliu foarte important, de conducator al ministerului care gestioneaza buna administrare a tarii, ordinea si siguranta publica". Marian Saniuta a mai mentionat ca va fi foarte exigent.(Eduard Pascu)

Vidin-Calafat - 15 constructori vor sa faca podul

Autoritatile de la Sofia au primit 15 oferte de la firme din Bulgaria si Uniunea Europeana pentru constructia podului peste Dunare, intre Vidin si Calafat, a anuntat Ministerul bulgar al Transporturilor. Castigatorul contractului in valoare de 230 de milioane de euro va fi selectat pana la sfarsitul anului. Lucrarile de constructie sunt estimate sa inceapa anul viitor si sa fie definitivate in anul 2008.

Toate 3 - Primul Mitsubishi a fost castigat de resiteanul Szabo Zoltan

Ieri, la ora 13:30, la showroom Mitsubishi, a avut loc extragerea primului automobil la concursul "Toate 3" al Jurnalului National. Automobilul este un Mitsubishi Space Star, iar extragerea numelul castigatorului a fost facuta dintr-un total de peste 50.000 de plicuri trimise de cititorii participanti la concursul "Toate 3" pe adresa redactiei. Plicul a fost extras de vedeta Antenei 1 Dan Negru, iar fericitul castigator al automobilului Mitsubishi este din Resita, judetul Caras-Severin, si se numeste Szabo Zoltan. Extragerea marcheaza incheierea Etapei Rosii a Concursului "Toate 3" al Jurnalului National. In urmatoarele etape, pe langa Jackpot-urile zilnice de cate 10 milioane de lei si premiile saptamanale, vor mai fi extrase alte doua automobile Mitsubishi. (C.P.)
×
Subiecte în articol: observator