x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olt: Incendiu la o groapa de gunoi din Caracal, de la ieşirea spre Craiova; intervin peste 20 de pompieri

Olt: Incendiu la o groapa de gunoi din Caracal, de la ieşirea spre Craiova; intervin peste 20 de pompieri

13 Aug 2019   •   18:44
Olt: Incendiu la o groapa de gunoi din Caracal, de la ieşirea spre Craiova; intervin peste 20 de pompieri

O groapă de gunoi din municipiul Caracal, situată la ieşirea din localitate spre Craiova, a luat foc marţi după-amiază, pentru stingerea incendiului intervenind peste 20 de pompieri cu mai multe autospeciale, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Acesta a precizat că incendiul se manifestă în mai multe focare şi a fost localizat, iar la locul intervenţiei se deplasează şeful ISU Olt şi prim-adjunctul acestuia.

"Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi situată la ieşire din municipiul Caracal, spre municipiul Craiova. Intervin în acest moment pompieri din cadrul Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două motopompe remorcabile. Intervin 20 de subofiţeri, sub coordonarea comandantului Detaşamentului Caracal, iar la faţa locului se deplasează inspectorul şef şi prim adjunctul ISU Olt. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea mai multor focare", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: olt caracal