x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olt: Un bărbat a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Deveselu

Olt: Un bărbat a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Deveselu

16 Ian 2016   •   14:43
Olt: Un bărbat a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Deveselu

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din comuna Deveselu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudia Radu.

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă dimineaţa, pe DN 54, tânărul cu domiciliul în Deveselu fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Cilieni.

Pentru salvarea pietonului a intervenit un echipaj SMURD de la Caracal. Bărbatul lovit de maşină pe trecerea de pietoni a fost găsit de echipajul SMURD politraumatizat şi inconştient şi a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii şi personalul de pe autospeciala SMURD au executat manevre de resuscitare a bărbatului intrat în stop cardio-respirator, dar rezultatul nu a fost favorabil şi a fost declarat decesul.

Bărbatul de 36 de ani din Deveselu este cea de-a patra persoană care a decedat în urma unui accident rutier de la începutul acestui an în judeţul Olt, după ce în urmă cu o săptămână au murit doi tineri de 22 de ani, pasageri într-o maşină condusă de un şofer fără permis, iar în urmă cu două zile un altul de 25 şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul volanului şi maşina sa a intrat într-un cap de pod.

Sursa: AGERPRES 

×