x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban îl contrazice pe Tătaru: Întotdeauna există vinovați individual pentru fiecare nerealizare

Orban îl contrazice pe Tătaru: Întotdeauna există vinovați individual pentru fiecare nerealizare

16 Noi 2020   •   12:04
Orban îl contrazice pe Tătaru: Întotdeauna există vinovați individual pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban îl contrazice pe ministrul Sănătății, nelu Tătaru, care afirsase că că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamț există o vină colectivă: „Întotdeauna există vinovați individual pentru fiecare nerealizare”.

„Într-un moment dificil a făcut o declarație... Întotdeauna există responsabili, există vinovați individual pentru fiecare nerealizare”, spune Ludovic Orban.

Ministrul Sănătăți, Nelu Tătaru, a declarat sâmbătă seara la Spitalul mobil de la Lețcani din județul Iași că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamț există o vină colectivă. El a explicat că va face o reevaluare a întregului sistem medical.

„Pentru situația de peste 30 de ani și pentru autoritățile locale și pentru neimplicare ... cred că suntem toți vinovați în această țară, nu doar sistemul medical și autoritățile locale, pentru că am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situație medicală”, a declarat ministrul Tătaru la Lețcani.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban