x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Ce șemineu alegi dacă stai la bloc?

(P) Ce șemineu alegi dacă stai la bloc?

14 Iun 2017   •   10:54
(P) Ce șemineu alegi dacă stai la bloc?

Momentul alegerii unui sistem de încălzire pentru locuința dumneavoastră este unul foarte important. Trebuie să faceți o investiție pentru o perioadă lungă de timp și trebuie să aveți o perspectivă de ansamblu asupra acestui subiect. Situația prezentă, dar și tendințele pentru viitor trebuie luate în calcul. Este un subiect foarte importat și trebuie tratat cu seriozitate.

Ai ajuns la concluzia că ai vrea un șemineu pentru locuița ta? Este o alegere foarte bună, dar trebuie să știi ca dacă stai la bloc șemineul tradițional nu te poate ajuta. Dar pentru că există soluții pentru toate problemele și nevoile, specialiștii in domeniul șemineelor au adus pe piață seminee care funcționează cu bioetanol și sunt perfecte pentru cei care stau la bloc. Ceea ce trebuie să știți este că acest model de șemineu cu bioetanol nu poate fi folosit ca sursă principală sau singură de încălzire.

Ce este bioetanolul?

  • Bioetanolul este un lichid de origine biologică și agricolă care se obține în urma fermentării unor plante ca: sfecla, trestia de zahăr, grâu sau porumb. Face parte din familia noua de redare a energiei și este un combustibil biologic.

Şemineele care funcționează cu bioetanol vin cu posibilitatea de a beneficia de flăcării reale care nu emană fum, nici miros şi de aceea nu au nevoie de coș de fum sau sistem dedicat de ventilație și pot fi încastrate în perete ca un televizor sau montate independent, în mijlocul unei încăperi sau chiar în baie. Mai mult, mentenanța lor este facilă, trebuie doar să fie curățate din când în când cu apă.

Dacă te ai decis că este șemineul potrivit apartamentului tău, trebuie să știi că nu sunt necesare autorizații sau aprobări speciale pentru montarea unui astfel de obiect în locuințe. De asemenea, bioșemineele sunt destul de ușoare – unele dintre cele mai voluminoase cântăresc circa 100 kg. Acest lucru le face ușor de mutat în cazul în care doriți ca peste ceva timp să reamenajați. Sunt și foarte usor de instalat, nefiind nevoie de echipamente sau oameni specializați. Pe termen lung, conbustibilul folosit nu presupune o investiție financiară notabilă.

De unde poți să îți achiziționezi un astfel de șemineu, care a ajuns să fie căutat în special de femei?

Echipa de specialiști de la Șeminee Sibiu, parte a grupului Pefoc.ro oferă din anul 2000 căldură și confort la cele mai înalte standarde. Cu Șeminee Sibiu calitatea căldurii ia formă și culoare. Șeminee Sibiu se bucură de a fi cel mai mare magazin online de șeminee din România, cu un stoc de peste 6000 de șeminee și accesorii, la cele mai bune prețuri. Cele 4 echipe de montaj execută anual peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum, oriunde în țară, garantează pentru calitatea materialelor folosite și oferă o garanție de 5 ani.

Dorești un șemineu pentru a-ți decora casa, dar și pentru căldură? Echipa Seminee Sibiu stă la dispoziția dumneavoastră și vă poate ajuta să alegeți șemineul dorit: elegant, rustic sau modern, asta în funcție și de designul încăperii și preferințelor. Tot de aici îți poți achiziționa oricând un semineu centrala, o sobă pe lemne, un coș de fum sau chiar diverse accesorii semineu. Șeminee Sibiu reprezintă calitate, confort si profesionalism, la cele mai înalte standarde, pentru ca tu să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere!

 

×
Subiecte în articol: semineu