x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) CEZ te invită să pedalezi şi să alergi la Maratonul Olteniei pentru o cauză nobilă!

(P) CEZ te invită să pedalezi şi să alergi la Maratonul Olteniei pentru o cauză nobilă!

28 Aug 2014   •   15:55
(P) CEZ te invită să pedalezi şi să alergi la Maratonul Olteniei pentru o cauză nobilă!

Au mai ramas doar 4 zile pana la evenimentul anului de ciclism si alergare  din Oltenia - Maratonul Olteniei.

Kilometrii parcursi la Maratonul Olteniei vor da sansa Ana Mariei si Dorinei sa isi continue studiile liceale. Tinerele in varsta de 14 ani au fost admise la 2 licee importante din Drobeta Turnu Severin, iar Grupul CEZ in Romania va sprijini ambitia si dorinta de educatie a acestora, donandu-le toate fondurile colectate in urma inscrierilor la Maratonul Olteniei pentru a-si putea finanta costurile aferente studiilor liceale.
„Abia astept sa întâlnesc la linia de start oameni frumosi care sunt dispusi sa isi puna pasiunea pentru un stil de viata sanatos in slujba unei diferente semnificative in bine in viata a doua adolescente care lupta pentru un viitor mai bun.” a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ.

Pe 31 august, amatorii de ciclism vor putea opta pentru doua trasee pentru sectiunea intrecere, de 33, respectiv 52 km si o plimbare prin oras. A doua zi, destinata alergării va cuprinde un semimaraton de 21 km, un cros de 10 km si 2 sectiuni – una pentru copii si una pentru intreaga familie.  Startul va fi dat in ambele zile in parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, iar inscrierile raman deschise pana in ziua competitiilor.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, organizat cu sprijinul Primariei municipiului Ramnicu Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism.

Pentru detalii si inscrieri puteti accesa www.maratonulolteniei.ro si www.facebook.com/maratonulolteniei.

×