x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Craciunul incepe mai devreme cu outlet-jucarii.ro!

(P) Craciunul incepe mai devreme cu outlet-jucarii.ro!

21 Noi 2014   •   13:20
(P) Craciunul incepe mai devreme cu outlet-jucarii.ro!
Black Friday 2014 incepe pe 21.11 iar outlet-jucarii.ro anunta reduceri de pana la 50% !!! Craciunul incepe mai devreme cu outlet-jucarii.ro iar Black Friday aduce reduceri ispititoare la cele mai vandute categorii de jucarii: camera copilului si jucarii tematice. Iti doresti sa achizitionezi jucarii la cele mai bune preturi? Aceasta este perioada perfecta!





Magia Craciunui isi face simtita prezenta de Black Friday! Se anunta 3 zile de reduceri substantiale pentru toti cei care doresc sa achizitioneze jucarii la preturi de exceptie. Outlet-jucarii.ro – primul outlet dedicat celor mici din Romania, va pune la dispozitie reduceri de pana la 50% la produsele pentru camera copilului. Asadar puteti achizitiona masute, tablite, caluti, puzzle-uri, masini cu telecomanda si multe alte jucarii pentru copii la preturi foarte mici.

In cele 3 zile magice puteti comanda online jucarii tematice cu reduceri de pana la 30%! Copilul tau vrea sa devina doctor sau politist? Isi petrece ziua in bucatarie sau mesterind? Perioada copilariei este importanta pentru formarea micutilor, asa ca ajuta-i sa faca cele mai bune alegeri. Achizitioneaza pentru micutii tai talentati, jucarii tematice: truse de politie, truse de doctori, truse de mecanici, truse de ingrijire si accesorii pentru bucatarie.

Te-ai hotarat sa comanzi? Pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de traficul mare de utilizatori, va sfatuim sa va creati contul de autentificare, inainte sa inceapa promotia! Completati formularul, adaugati in cosul de cumparaturi produsele si finalizati comanda! Ulterior, veti fi contactati de un reprezentant al magazinului.


Va invitam sa profitati de reducerile disponibile in perioada 21-23.11! Stocurile sunt limitate!

×