x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Ofera-ti un zambet nou de Sarbatori – implanturi dentare rapide la Dr. Leahu

(P) Ofera-ti un zambet nou de Sarbatori – implanturi dentare rapide la Dr. Leahu

06 Dec 2016   •   19:13
(P) Ofera-ti un zambet nou de Sarbatori – implanturi dentare rapide la Dr. Leahu

Am intrat in linie dreapta cu Sarbatorile de iarna. Si pentru ca Decembrie este luna cadourilor, anul acesta iti poti oferi in dar un zambet nou, complet functional si estetic, cu implanturi dentare rapide, disponibile in clinicile stomatologice Dr. Leahu.

In doar 24 de ore, tratamentul cu implanturi rapide de tipul fast&fixed, este cel mai bun mod de a-ti recapata increderea in sine si un motiv prielnic sa zambesti mai mult de aceste Sarbatori. Toata luna Decembrie te asteptam in clinicile stomatologice dr. Leahu pentru a-ti rezolva rapid si modern toate problemele legate de lipsa mai multor dinti.

Mai mult, sistemul de implanturi dentare rapide fast&fixed iti permite ca, imediat dupa interventie, sa mananci orice iti doresti si sa iti reiei viata sociala. Asa nimeni nu va stii secretul tau si te vei bucura numai de complimente. Avand cele mai multe interventii fast&fixed, clinicile stomatologice Dr. Leahu sunt numarul 1* in fixe - danturi fixe in 24 de ore (*realizate in perioada iunie-august 2016 in Romania)!

Cele mai bune rezultate iti sunt garantate de dr. Ionut Leahu, medic specializat in aceste implanturi dentare rapide si referent Bredent, care a rezolvat sute de cazuri de edentatii totale sau partiale si anodontie, atat ale pacientilor romani, cat si ale celor straini (veniti in clinicile sale, prin programul de turism dentar). Iar datorita investitiilor constante in cea mai noua tehnologie, orice pacient care a avut nevoie de un tratament de acest fel a avut o rata de succes de 100% a oseointegrarii implantului dentar rapid.

 

 

Fast&fixed, calea cea mai rapida catre zambetul mult-visat

Implanturile dentare rapide, de tipul fast&fixed, apar sub forma unui surub, realizat dintr-un titan cu puritate de 99,95%, ce va fi plasat in zona in care lipsesc unul sau mai multi dinti naturali.

 

Bredent este lider mondial in restaurari cu implanturi dentare rapide fast&fixed, atat gratie rapiditatii tratamentului, cat si datorita reducerii numarului de sedinte din clinica stomatologica si a costurilor pe care pacientii le stiu de la bun inceput.

 

Implanturile dentare rapide fast&fixed presupun 3 proceduri diferite, executate in doar 24 de ore, respectiv extractie dentara, inserarea de implant dentar si protezarea imediata cu punte fixa. Iar protezele atasate acestor implanturi dentare rapide, de calitate germana, au aceeasi garantie ca sistemul fast&fixed, care sporeste confortul pacientului pe termen lung.

 

Fata de alte implanturi dentare de pe piata din Romania, cele de tipul fast&fixed ofera oricarui pacient un tratament stomatologic personalizat eficient, in care se planifica cu mare precizie timpul si costurile aferente interventiei. Iar posibilitatile de tratament oferite de Bredent fast&fixed sunt nenumarate. Iata doar cateva tipuri de pacienti pentru care aceste implanturi dentare rapide sunt solutia salvatoare:

  • cei care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;
  • cei care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;
  • purtatorii de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.

 

Indiferent de problema cauzata de lipsa dintilor, daca alegi implanturi dentare rapide fast&fixed in clinicile stomatologice dr. Leahu, ai certitudinea obtinerii zambetului la care ai visat.

 

In ceea ce priveste ingrijirea post-procedura, este nevoie de un periaj dentar atent, de utilizarea apei, a atei dentare si a dusului bucal, impreuna cu o vizita de profilaxie la 6 luni.

×