x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pachet ,,100 reţete şi meniuri” - 11 lei

Pachet ,,100 reţete şi meniuri” - 11 lei

31 Mai 2016   •   10:14
Pachet ,,100 reţete şi meniuri” - 11 lei
  1. ,,Prevenirea bolilor cardiovasculare”

Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile ştiinţifice au demonstrat, de-a lungul timpului, faptul că alimentaţia este unul dintre factorii de risc cei mai importanţi. Din fericire, tot alimentaţia poate fi şi cel asupra căruia se poate acţiona usor în termenii prevenirii. Prin ,,Prevenirea bolilor cardiovasculare”, Michel Montignac ne poate ajuta să înţelegem varietatea şi amploarea factorilor de risc cardiovasculari. Autorul denunţă ideile preconcepute în materie, reabilitând unele alimente, precum brânzeturile, ouăle, ciocolata neagră, vinul şi chiar foie gras. Ca model de alimentaţie corectă este propusă cea mediteraneeană, bogată în fructe, legume, peşte, ulei de măsline, pâine cu multe fibre etc. În plus, este readus în discuţie aşa-zisul paradox francez, datorat mai ales unui consum mediu, regulat, de vin.

  1. Dieta cu încărcătura glicemică

Patrick Holford este unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti din lume. În anul 1984 a fondat Institute for Optimum Nutrition la Londra, al carui director este. De asemenea, este directorul fundaţiei Food for the Brain. Este autorul a peste 20 de cărţi despre nutriţie şi sănătate.

Urmand Dieta cu încărcătura glicemică recomandată de Patrick Holford, veţi avea posibilitatea de a vă  învinge poftele, vă veţi bucura de mese delicioase, veţi putea alege dintr-o mare varietate de alimente energizante. Această dieta este sigură şi uşor de urmat, incluzând un plan nutriţional cu suplimente pentru a vă spori energia şi pentru a vă reduce apetitul.

  1. 100 de reţete şi meniuri

La douăzeci de ani de la apariţia celebreiMananc, slăbesc şi mă menţin,Michel Montignacvă oferă 100 de reţete şi meniuri, care pun în practică dieta sa, cu ajutorul căreia peste 25 de milioane de persoane au reuşit să slăbească şi să se menţină în formă.

Prima parte, teoretică, sintetizează principiile de baza ale dietei, iar partea a doua cuprinde meniuri detaliate, pentru o perioadă de 8 saptamani. Toate reţetele au un indice glicemic mic şi sunt adaptate atât pentru faza întâi a metodei (slăbire), cat şi pentru cea de-a doua fază (stabilizarea greutatii). Cu idei inovatoare pentru antreuri, feluri principale şi deserturi, toate apetisante, cartea se adresează celor care vor să slăbească, să se menţină în formă sau pur şi simplu să mănânce bine şi sănătos. 

 

Învaţă şi tu cum să trăieşti şi să mânânci cât mai sănătos şi comandă pachetul de 3 cărţi la numai 11 lei, trimiţând un e-mail la adresa: marketing@jurnalul.ro sau telefonând la: 021.208.75.08

×