x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pachetul de cărţi ,,Între viaţă şi vis” - 11 lei

Pachetul de cărţi ,,Între viaţă şi vis” - 11 lei

31 Mai 2016   •   10:13
Pachetul de cărţi ,,Între viaţă şi vis” - 11 lei

Jurnalul Naţional îţi propune un pachet format din 3 cărţi captivante, ce te vor duce pe tărâmuri fascinante ale cunoaşterii.

  1. Există viaţă după moarte lansează o teorie uimitoare şi deschide un subiect tabu cu privire la moartea fiecărei fiinţe, care, din punct de vedere ştiinţific, ar fi imposibilă, autorul găsind doveyi convingătoare dintr-o varietate de domenii, dar mai ales din experienţele umane obişnuite, de zi cu zi.
  2. Prin Carte românească de vise, cititorii care trăiesc şi simt cu adevărat româneşte pot înţelege explicaţia curentă a viselor lor, autorii folosindu-se, în redactarea acestei cărţi, de renumite lucrări de folcloristică, precum şi de vechi lucrări cu privire la fenomenul spiritual românesc sau alte studii şi opere moderne ce au ca temă tradiţiile, obieceiurile şi credinţele poporului român.
  3. Din Zodiacul copiilor, părinţii pasionaţi de astrologie, dar şi cei ce nu sunt neapărat iniţiaţi în acest domeniu, au posibilitatea de a afla cum pot influenţa astrele relaţia cu copilul lor şi care este modul în care îl pot ajuta pe cel mic să îşi dezvolte aptitudinile în funcţie de zodia sub semnul căreia s-a născut.

Poţi comanda pachetul de 3 cărţi la numai 11 lei, trimiţând un e-mail la adresa: marketing@jurnalul.ro sau telefonând la: 021.208.75.08

×