x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parapsihologia tâmpeşte România sau eşti habarnist, ţi-am luat banii

Parapsihologia tâmpeşte România sau eşti habarnist, ţi-am luat banii

de Luiza Moldovan    |    28 Iul 2010   •   00:00
Parapsihologia tâmpeşte România sau eşti habarnist, ţi-am luat banii
Sursa foto: /Thinkstock

De Lucian Iordănescu auzi oricum. Căci Lucian Iordănescu ştie, Lucian Iordănescu se pricepe, ba mai mult, Lucian Iordănescu le are. Le are cu parapsihopupu. Adică vreau să spun că el deţine parapsihopupu la degetul său cel mai mic.



Am aflat de existenţa lui Lucian Iordănescu de la postul de televiziune de la care afli de existenţa oricui, căci la OTV numai cine nu vrea să vină nu vine. N-am ştiut exact ce-i aia un expert în parapsihologie până nu l-am ascultat pe Lucian Iordănescu. Şi m-am întrebat mereu cine are autoritatea cu care să-ţi certifice faptu' că de azi înainte eşti expert parapsiholog. Pentru că se presupune că ăla care decide că, gata, de acum înainte eşti expert parapsiholog a fost expert parapsiholog înaintea ta, că deci el e şi mai expert parapsiholog decât tine. Repet, asta e o chestie de bun-simţ. Am avut bunăvoinţa să-l ascult şi eu pe expertul în parapsihologie Lucian Iordănescu şi bine am făcut, că uite aşa am înţeles şi io ce-i aia un expert parapsiholog adevărat. Deci adevăratul expert parapsiholog (care a apărut şi la televizor) e, într-adevăr, fără doar şi poate, acest nene, Lucian Iordănescu.

În ultima vreme, nu numai OTV îl scoate pe Lucian Iordănescu din cutie ca pe o bijuterie scumpă pe care o porţi de două ori în viaţă. În ultima vreme, pe orice buton al telecomenzii apeşi, e imposibil să nu dai de Lucian Iordănescu. Şi uite aşa, Lucian Iordănescu devine o tinichea care face muzică dodecafonică atunci când se întâlneşte cu aura moderatorului. Lucian Iordănescu e ca partidul: "E-n toate cele ce sunt" şi, cum era aia, "în toate cele ce mâine vor râde la soare". Apare chiar şi la televiziunile serioase cu discursurile lui complicate, de adevărat expert în parapsihologie. Pentru mine e clar: Lucian Iordănescu suferă de boala ubicuităţii sau, cum chiar el însuşi a spus-o atât de frumos într-o emisiune de televiziune, de "ubicuitate duală".

Nu mă-ntrebaţi pe mine ce-nseamnă "ubicuitate duală", întrebaţi-l pe maestru. După ce vă echilibrează aura cu nişte mantre bine puse la punct, după ce vă trage nişte pase de să nu le puteţi duce pentru echilibrarea sufletului astral, după ce vă dezleagă de blesteme şi vă zice ce aţi fost într-o viaţă anterioară, după ce stabileşte cu exactitate în ce măsură gradul dumneavoastră de agresivitate vă afectează viaţa sexuală şi ce ar trebui să mâncaţi ca să fiţi o persoană mai bună, o să treacă la explicarea termenilor de specialitate. Se poate ca între timp să stabilească o legătură prin channeling cu sufletul bunicii dumneavoastră, care s-a poziţionat pe aceeaşi lungime de undă cu a domniei sale, pentru că el e mai compatibil, dar pentru asta nu garantez.

Mă întreb ce structură intelectuală şi sufletească tre' să ai ca să te uiţi în gură la toţi tâmpiţii. Cum s-o face că oameni respectabili apelează, în debusolări de care, să fim sinceri, nimeni nu e scutit în viaţa lui, la ipochimene dubioase care apar la televizor ca iepurii din pălărie. Cât tre' să fii de ţicnit ca să te uiţi în gura unor astfel de ciudaţi care te prostesc pe faţă. "Răspunsul, prieteni, e vânare de vânt, răspunsu-i vânare de vânt." Hai, pa!

×
Subiecte în articol: economic