x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Părinţii lui Huidu, băgaţi în spital de un client scandalagiu

Părinţii lui Huidu, băgaţi în spital de un client scandalagiu

23 Iul 2013   •   17:11
Părinţii lui Huidu, băgaţi în spital de un client scandalagiu

Părinţii lui Şerban Huidu au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală, după ce au fost agresaţi în resturantul propriu de un bărbat. Tatăl jurnalistului are mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, iar mama este tratată ambulatoriu.

"Tatăl lui Huidu a fost adus la spital luni, la ora 16.30, şi a fost internat cu plăgi tăiate la nivelul feţei, coloanei cervicale şi la deget. Starea lui era gravă, mai ales că avea hemoragie puternică. A fost operat. Acum este stabil, va mai rămâne internat probabil două-trei zile", a declarat Anda Mihai, medic chirurgie plastică la "Bagdasar-Arseni".

Mama lui Huidu a fost adusă la spital la ora 18.00, cu contuzii minore, şi nu a fost internată în spital, potrivit sursei citate.

Agresiunea a avut loc luni după-amiază, la terasa care aparţine, de mai mulţi ani, părinţilor lui Şerban Huidu, aflată în cartierul Berceni.

Potrivit poliţiştilor, din cercetări a reieşit că un client de 36 de ani a refuzat să achite nota de plată şi s-a luat la harţă cu patronul Florin Huidu şi cu soţia acestuia. În timpul disputei, clientul, aflat în stare de ebrietate, a pus mâna pe o halbă şi i-a lovit pe cei doi.

×
Subiecte în articol: parinti serban huidu terasa internare