x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câştigătorul celor trei bilete la spectacolul „Spărgătorul de nuci- Balet pe gheaţă

Câştigătorul celor trei bilete la spectacolul „Spărgătorul de nuci- Balet pe gheaţă

28 Noi 2014   •   14:14
Câştigătorul celor trei bilete la spectacolul „Spărgătorul de nuci- Balet pe gheaţă”, la concursul organizat pe site-ul nostru, este posesorul adresei de e-mail: alexandra_panainte@yahoo.com.
Cei doi câştigători de rezervă sunt: marius_tec@yahoo.com; scorpion67d@yahoo.com
________________________


REGULAMENTUL CONCURSULUI  - Trei bilete la spectacolul "Spărgătorul de nuci. Balet pe gheață"
 
 
DURATA CONCURSULUI
 Concursul se desfăşoară între 28 noimbrie şi 1 decembrie 2014.
 
PREMII
 1 premiu constând în trei bilete la spectacolul “Spărgătorul de Nuci- Balet pe gheaţă”, ce va avea loc la Sala Palatului, Bucureşti, pe data de 6 decembrie, la ora 20:00.
 
CUM PARTICIPI
 Caută  “Cuvântul parolă” din articolul Andreea Berecleanu: “În televiziune nu ai cum să te plictiseşti”, aflat în secţiunea Cultură pe site-ul jurnalul.ro.
“Cuvântul parolă” poate fi orice cuvânt din articolul mai sus menţionat.
“Cuvântul parolă” va fi evidenţiat printr-un font diferit ca şi culoare de celelalte cuvinte din articol.
Trimite “Cuvântul parolă” pe adresa concurs@jurnalul.ro în perioada 28 noiembrie- 1 decembrie, până cel târziu la ora 24:59 şi poţi intra în extragerea pentru premiul constând în trei bilete simple la spectacolul “Spărgătorul de Nuci- Balet pe gheaţă”, ce va avea loc la Sala Palatului, Bucureşti, pe data de 6 decembrie, la ora 20:00.
 
CUM SE ACORDĂ PREMIUL
 Se va face o listă cu toţi participanţii, în ordinea înscrierii în concurs. O adresă de e-mail va fi luată în considerare doar o singură dată pentru tragerea la sorţi.
Caştigătorii  vor  fi aleşi prin programul RANDOM de pe site-ul random.org din lista respectivă. Extragerea se va face în data de 2 decembrie 2014. Din lista respectivă se va extrage câştigătorul si doi câştigători de rezervă. Câştigătorul va fi contactat printr-un e-mail  de pe adresa concurs@jurnalul.ro , prin care i se va solicita numele şi adresa de pe cartea de identitate şi i se vor transmite şi detaliile pentru intrarea în posesie a premiului. În cazul în care câştigătorul nu va răspunde în maximum 24 de ore de la data trimiterii mailului de pe adresa menţionată mai sus, premiul  se va acorda primului câştigător de rezervă. Dacă nici acesta nu răspunde în 24 de ore, premiul va fi acordat următorului câştigător de rezervă, cu menţiunea că şi acesta trebuie să raspundă la mailul de anunţare tot în 24 de ore. În caz contrar premiul nu se mai acordă.
Adresa de e-mail desemnată câştigătoare şi cele două adrese de e-mail de rezervă vor fi publicate pe site-ul www. jurnalul.ro , în data 2 decembrie 2014.
Câştigătorul trebuie să vină la sediul Jurnalul Naţional să îşi ridice premiul, în perioada  2 decembrie - 5 decembrie, în intervalul orar 10:00- 17:00.
 
DISPOZIŢII GENERALE
1. Organizatorul concursului este compania S.C. Intact Publishing SRL.
2. Concursul se desfăşoară exclusiv pe site-ul www.jurnalul.ro
3. Participarea la aceast concurs implică acceptarea şi cunoaşterea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.
4. Participanţii care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificaţi.
5. Pentru a fi considerati eligibili, participanţii la concurs trebuie să aiba un cont de mail care să fie asociat unei persoane reale şi să fi respectat integral toţi paşii departicipare.
6. Înscrierea înconcurs se face în mod gratuit, fără perceperea niciunei taxe directe sau indirecte.
7. Câştigătorii nu pot solicita contravaloarea premiilor în bani şi nici schimbarea parametrilor premiilor.
8. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu anunţarea anterioară a acestora.

×