x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pedofilul din Capitală a fost prins. Informații șocante: Este agent la Poliția Rutieră

Pedofilul din Capitală a fost prins. Informații șocante: Este agent la Poliția Rutieră

08 Ian 2018   •   10:28
Pedofilul din Capitală a fost prins. Informații șocante: Este agent la Poliția Rutieră

Update: Pedofilul este căsătorit, are o fată de 22 de ani, este de peste 10 ani în poliția română și le-a declarat polițiștilor că „de ani de zile iubesc copiii”.

Update: Potrivit unui site de știri, pedofilul este un agent la Poliția Rutieră. Bărbatul ar fi fost recunoscut de colegi.

"Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva", a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Update: Bărbatul suspectat de pedofilie a recunoscut că el este în imagini. Individul și-a recunoscut faptele. Bărbatul a fost prins în urmă cu un sfert de oră. "La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Pedofilul care a abuzat vineri dimineața doi copii în lift, într-un bloc din București, a fost prins de polițiști, anunță Digi24 .

 

Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut fapta. 

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

×
Subiecte în articol: pedofil