x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții la Primăria Capitalei

Percheziții la Primăria Capitalei

16 Dec 2020   •   12:01
Percheziții la Primăria Capitalei

Polițiștii fac miercuri dimineața percheziții la Primăria Capitalei, într-un dosar care vizează mai multe persoane suspectate de mai multe infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri dimineața polițiștii fac 11 percheziții în București și județul Ilfov și pun în aplicare mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Activitățile au loc „într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”.

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1.

Conform unor surse, perchezițiile vizează Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală a Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: perchezitii primaria capitalei