x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Persoanele care adoptă câini şi pisici primesc gratis hrană pentru animale

Persoanele care adoptă câini şi pisici primesc gratis hrană pentru animale

15 Oct 2013   •   14:47
Persoanele care adoptă câini şi pisici primesc gratis hrană pentru animale
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Peste 20 de tone de hrană pentru câini și pisici au fost donate de organizații din Germania la Centrul zonal de protecția animalelor Dogtown, din județul Giurgiu, iar persoanele care adoptă animale vor primi gratis și mâncarea pentru acestea.

 Astfel, la Dogtown au ajuns marți 22 de tone de mâncare pentru câini și două tone de mâncare pentru pisici.

'Organizațiile din Germania au văzut pe internet tot felul de lucruri, cei drept unele mai inflamate, și au hotărât să vină în sprijinul celor care adoptă câini cu hrană pentru animale. Astfel azi am primit 22 de tone de mâncare de câini și două tone de mâncare pentru pisici și am distribuit deja nouă tone de mâncare de câini unor asociații de protecția animalelor", a declarat, pentru Agerpres, directorul executiv al Asociației Portico, Florian Fugașin.

El spune că în zilele următoare reprezentanții Asociației Portico vor merge la două adăposturi de animale, la Pallady și Mihăilești, și vor asista personal la distribuirea hranei pentru câini către cetățenii care i-au adoptat. Fiecare cetățean care adoptă un câine va primi ca gest de încurajare 20 de kilograme de hrană pentru animale, în limita cantităților disponibile.

La Centrul zonal de protecția animalelor Dogtown din județul Giurgiu sunt cazați în prezent 863 de câini în cele nouă sute de locuri de cazare. În ultima perioadă, de când au existat discuții pe tema aprobării noii legii privind animalele fără stăpân, au fost adoptați un număr de 26 de câini, iar alți șase câini au fost regăsiți de proprietari și duși în gospodăriile de proveniență. Persoanele care au adoptat câini sunt din comunele Jilava, Adunații Copăceni și din municipiul București.

×
Subiecte în articol: adoptie caini hrana animale pisici