x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 130 de poliţişti, mobilizaţi pentru mitingul aviatic BIAS 2016

Peste 130 de poliţişti, mobilizaţi pentru mitingul aviatic BIAS 2016

29 Iul 2016   •   11:50
Peste 130 de poliţişti, mobilizaţi pentru mitingul aviatic BIAS 2016
Sursa foto: FOTO: Antena 3 (partener media)

Peste 130 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona, vineri şi sâmbătă, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării în cadrul Aeroportului Internaţional Bucureşti - Băneasa "Aurel Vlaicu" a spectacolului aviatic "Bucharest International Air Show 2016".

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, acţiunea vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea infracţiunilor în zonă adiacentă precum şi a altor fapte antisociale.

În acest sens, se vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în proximitatea zonelor evenimentului, urmând a se lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, a furturilor din poşete sau buzunare, precum şi a furturilor de şi din auto.

Totodată, se vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a activităţilor evenimentului.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, pentru limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: AGERPRES

×