x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 300 de arhitecți participă la un hackathon, pentru a aduce soluții la problemele Bucureștiului

Peste 300 de arhitecți participă la un hackathon, pentru a aduce soluții la problemele Bucureștiului

25 Noi 2017   •   10:00
Peste 300 de arhitecți participă la un hackathon, pentru a aduce soluții la problemele Bucureștiului

Peste 300 de arhitecţi participă, sâmbătă, în Capitală, la un hackathon, care să aducă soluţii la unele din problemele Bucureştiului, informează un comunicat al organizatorilor, transmis AGERPRES. 

Participanţii au în faţă 40 de provocări şi trebuie să le facă faţă acestora în 16 ore de maraton, la Metropolitan Club & Events din Capitală. 

În total, "40 de echipe vor lucra contra cronometru şi împreună vor găsi soluţii şi direcţii de acţiune pentru 40 de provocări de interes major, identificate de arhitecţi", arată sursa citată. Numit "Novembarth", evenimentul aduce şi un omagiu celor afectaţi, în urmă cu doi ani, de tragedia din Club Colectiv. 

"Pentru că nu putem uita de Colectiv - o pierdere enormă pe care arhitecţii au trăit-o şi ei, dar în tăcere, până acum - cel mai bun omagiu pe care îl putem aduce colegilor noştri, care au pierit prematur, este să renunţăm la a mai lupta doar pe cont propriu. Acest hackathon este un prim pas pentru a ne uni şi a acţiona împreună în direcţia schimbării pe care ne-o dorim cu toţii", mai precizează organizatorii.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bucuresti Hackathon arhitecti