x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petre Tobă le-a urat angajaților MAI și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate

Petre Tobă le-a urat angajaților MAI și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate

01 Mai 2016   •   12:05
Petre Tobă le-a urat angajaților MAI și tuturor românilor sărbători fericite, liniște și prosperitate

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, le mulţumeşte angajaţilor MAI pentru responsabilitatea cu care îşi asumă misiunile, zi de zi, urându-le acestora şi tuturor românilor sărbători fericite, linişte şi prosperitate. 

"Pentru credincioşii ortodocşi urmează o perioadă cu o puternică încărcătură spirituală, în care suntem mai aproape de semenii noştri, de familii, încercând să ne detaşăm pentru câteva momente de tumultul vieţii cotidiene şi să ne bucurăm de Sărbătoarea de Paşti. Liniştea acestor zile de sărbătoare este asigurată, ca de fiecare dată, de dumneavoastră, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne - poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră, piloţi, medici şi paramedici - prin misiunile pe care le desfăşuraţi pentru siguranţa şi securitatea cetăţenilor", spune Petre Tobă într-un mesaj transmis duminică. 

Totodată, Petre Tobă le mulţumeşte angajaţilor MAI pentru responsabilitatea pe care şi-o asumă şi familiilor acestora pentru sacrificiile pe care le fac. 

"Vă mulţumesc pentru responsabilitatea cu care vă asumaţi zi de zi, inclusiv în perioada sărbătorilor, misiunile în sprijinul comunităţii în care trăiţi. În acelaşi timp, doresc să mulţumesc şi familiilor dumneavoastră pentru înţelegerea de care dau dovadă şi sacrificiile pe care le fac de fiecare dată în astfel de momente. Pe lângă faptul că vă aflaţi la datorie în aceste zile, mulţi dintre dumneavoastră v-aţi amintit şi de alţi semeni care au nevoie de ajutorul nostru şi ţin să apreciez solidaritatea şi generozitatea pe care le-aţi demonstrat, încă o dată. Sărbătoarea Învierii Domnului îmi oferă plăcutul prilej să vă urez dumneavoastră şi tuturor românilor sărbători fericite, linişte şi prosperitate alături de cei dragi! Hristos a Înviat!", mai transmite Petre Tobă. 

 

Sursa: AGERPRES

×