x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petru Mircea: "Socrii mei vor să împărţim copilul. Eu nu îi mai consider părinţi îndureraţi"

Petru Mircea: "Socrii mei vor să împărţim copilul. Eu nu îi mai consider părinţi îndureraţi"

de Diana Rotaru    |    20 Ian 2011   •   18:07
Petru Mircea: "Socrii mei vor să împărţim copilul. Eu nu îi mai consider părinţi îndureraţi"
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul Naţional
147506-20100715152720016.jpgSoţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a încercat să-şi păstreze durerea pentru el, în tăcere, cu discreţie, departe de ochii lumii care l-ar fi vrut jelind în public. A refuzat de multe ori să dea replica diverselor acuzaţii, mizând pe faptul că apele se vor linişti, că, în cele din urmă adevărul va ieşi la suprafaţă. Şi-a plâns soţia şi le-a respectat socrilor săi durerea. O durere, pe care, de multe ori părinţii încearcă să o vindece prin găsirea unui ţap ispăşitor, afirmă el.

A înţeles că e greu pentru un părinte să trăiască, mai departe, cu o oarecare vină, semn de întrebare. Astăzi, în urma înfăţişării la Judecătoria Buftea, în procesul intentat de familia Manole, precum şi în urma ultimei declaraţii a socrului său, prin care sugerează că ar fi tatăl unui "copil in vitro", Petru Mircea nu îi mai consideră pe aceştia părinţi îndureraţi.

Soţul artistei Mădălina Manole a vorbit în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional  despre lupta începută în justitie de către socrii săi – Ion si Eugenia Manole - pentru băieţelul său Petru Jr precum şi despre lucrurile întâmplate în ultima perioadă. Acesta nu va accepta dorinţele socrilor săi legate de stabilirea programului de vizită, considerând că nu îşi poate "împărţi copilul" mai ales în termenii ceruţi de familia Manole.

"În ceea ce priveşte ce s-a întâmplat astăzi la Judecătoria Buftea, ei nu cer custodia copilului, nu au cum să facă asta. Ei cer, de fapt, un program de vizită, impropriu spus că vor să vadă copilul, de fapt. Cer un program cu care eu nu sunt de acord, mai exact doresc să aibă copilul un weekend la două săptămâni, trei săptămâni în vacanţa mică şi o lună în vacanţa mare. Practic vor să împărţim copilul.  Eu nu pot să-i fac aşa ceva copilului meu, să-l expun la aşa ceva. Începând de azi, pentru mine vor fi oamenii care îmi vor răul mie, casei mele şi copilului meu. Nu îi mai consider părinţi îndureraţi.

Din păcate, nu suferinţa i-a transformat în oameni fără judecată. Eu unul am obosit, m-am scârbit să tot dezmint spusele lor. De astăzi, mi-am propus să nu mai comentez nimic din ce scot ei pe gură. Nu am cum să-i mai consider părinţi îndurertaţi. Acum 15 minute am aflat ce a putut să scoată pe gură Ion Manole, dovedind astfel lumii întregi respectul pe care el îl poartă amintirii copilului lor.  Şi faptul că nu recunosc,  nici unul dintre ei, lucrurile scrise de soţia mea  despre frământările, zbuciumul ei ca să ajungă cine a fost, pentru ei şi pentru cei care au iubit-o. Asta spune foarte multe despre respectul lor. Asta nu poate fi respectul unor părinţi faţă de amintirea copilului lor iubit. "

Petru Mircea nu acuză mass-media pentru dezolvatarea acestui subiect şi nici pentru acuzaţiile transmise în timpul unor emisiuni. "Cei care le-au ţinut partea din mass-media nu au vină pentru că, din afară, lucrurile s-au văzut altfel. Abia acum iese la iveală intenţia lor, grozăviile pe care le scot şi aşa-zisul respect faţă de amintirea copilului lor."

×
Subiecte în articol: madalina manole