x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pod rupt de viitură în Vrancea: Peste 2.000 de oameni sunt izolaţi. Localnic: "Aşa ceva nu am mai văzut!"

Pod rupt de viitură în Vrancea: Peste 2.000 de oameni sunt izolaţi. Localnic: "Aşa ceva nu am mai văzut!"

25 Iul 2014   •   10:51
Pod rupt de viitură în Vrancea: Peste 2.000 de oameni sunt izolaţi. Localnic: "Aşa ceva nu am mai văzut!"

Peste două mii de oameni din Vrancea sunt izolaţi de aseară, după ce podul către comuna Nistoreşti a fost rupt de viitură, relatează Digi24. „Această ruptură s-a produs în 20 de minute, deci nu a durat o veşnicie, 20 de minute”, a spus primarul din Nistorești. „Aşa ceva nu am mai văzut de când au fost, în 2005, inundații, dar aşa de repede si să facă aşa stricăciuni nu am mai văzut”, a povestit un localnic.

Vrema rea a făcut pagube şi în Constanţa. O furtună puternică, cu grindină, a pus la pământ câţiva copaci şi a smuls mai multe acoperişuri, în Medgidia. Cinci maşini au fost avariate de bucăţile de metal şi ţiglă desprinse de pe blocuri, iar pasajul de sub podul de cale ferata a fost parţial inundat.

Apa a intrat în curţile şI în casele oamenilor din Voineşti judeţul Dâmboviţa pentru a doua oară în mai puţin de 24 de ore.

În acest moment, este cod galben de inundaţii pe râuri din 21 de judeţe. Acesta va rămâne în vigoare până astăzi la ora 13.00.

×