x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițistul Eugen Stan este considerat unul dintre cei mai periculoşi pedofili din țara noastră

Polițistul Eugen Stan este considerat unul dintre cei mai periculoşi pedofili din țara noastră

11 Ian 2018   •   21:30
Polițistul Eugen Stan este considerat unul dintre cei mai periculoşi pedofili din țara noastră

Poliţistul Eugen Stan ar putea fi unul dintre cei mai periculoşi pedofili ai României. În fiecare zi, anchetatorii descoperă noi victime ale agentului de la Brigada Rutieră. Şi scot din sertare dosare peste care, până acum, s-a aşezat praful. Pe fir a intrat şi Inspecţia Judiciară. Îi anchetează pe procurorii care ar fi muşamalizat o agresiune sexuală din 2016, deşi ştiau că autorul este poliţistul Eugen Stan. În locuinţa agentului s-a găsit o cameră încuiată, plină cu obiecte sexuale. Iar noi imagini cu trei copile agresate ridică alte suspiciuni asupra lui.

Sunt noile imagini care extind ancheta în cazul lui Eugen Stan. Procurorii verifică dacă tot agentul de la Brigada Rutieră este autorul unei agresiuni sexuale din 2015. Atunci, trei copile i-ar fi căzut victime.

În miezul zilei, în faţa unui bloc de locuinţe, trei fetiţe sunt vânate de un individ. Bărbatul le urmăreşte în scara blocului şi chiar urcă după ele până la etajul la care locuiesc. Şi atunci, individul a fost surprins de camerele de luat vederi. Bărbatul le-a aşteptat pe minore să iasă din apartament cu un etaj mai sus. Iar în momentul în care fetele au intrat în lift, a fugit după ele.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care agresorul le pipăie şi chiar le sărută pe copile. Nu se ştie însă şi ce s-a întâmplat în lift. 

Abia acum, după zece ani de abuzuri, procurorii au găsit în locuinţa pedofilului din Poliţia Română o cameră încuiată, plină cu mai multe obiecte sexuale. Anchetatorii au suspiciuni că poliţistul ar fi avut zeci de victime. De la demascarea lui, au scos din sertare cel puţin şapte dosare. Eugen Stan a fost pus sub acuzare în doar trei dintre ele. Pentru restul, încă se fac cercetări.

Prima victimă cunoscută a poiţistului Eugen Stan ar fi fost o copilă de 14 ani la acea vreme. Se întâmpla în 2009 dar procurorii fac verificări şi în legătură cu un caz similar petrecut în acelaşi an, după acelaşi mod de operare. Se fac legături şi cu un al treilea dosar rămas nesoluţionat din 2010. 

Agentul de la Brigada Rutieră este suspect şi în dosarul deschis iniţial în 2012, după ce a batjocorit o fetiţă de doar 7 ani , faptă recunoscută de el acum la audieri.  Trei ani mai târziu ar fi încercat acelaşi lucru şi cu alte trei minore, în sectorul 4 al Capitalei , dar în această speţă datele nu au fost corelate încă. 

În cazul victimei de 32 de ani din 2016 , individul nu a fost încă pus sub acuzare dar femeia l-a recunoscut pe poliţist iar la momentul respectiv a fost chiar ridicat de colegii lui de la locul atacului. 

Iar seria agresiunilor se încheie, în sfârşiit,  anul acesta, pe 5 ianuarie, când i-a urmărit pe cei doi fraţi in lift, imagini care au dus, în cele din urmă, la  identificarea lui. 

Procurorii care ar fi muşamalizat ancheta în cazul femeii de 32 de ani din 2016 sunt, la rândul lor, anchetaţi de Inspecţia Judiciară.

Parchetul General verifică acum toate cazurile de agresiune şi perversiune sexuală care au rămas cu autor necunoscut.Observator.tv

×
Subiecte în articol: Eugen Stan