x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Politizarea consumatorului

Politizarea consumatorului

19 Feb 2004   •   00:00

Rovana Plumb face campanie pentru PSD

Presedinta Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Rovana Plumb, aflata in Gorj pentru un program ce vizeaza siguranta consumatorului, a transformat manifestarea in campanie pro-PSD.
GABRIELA MLADIN

Secretarul de stat Rovana Plumb, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, a fost prezenta ieri in judetul Gorj pentru implementarea programului de siguranta pentru consumatori si liniste pentru cetateni. Actiunea s-a desfasurat in colaborare cu Comandamentul de Jandarmi. Siguranta consumatorului a constat in desfasurarea unui spectacol folcloric pentru beneficiarii ajutorului social ai comunei Pades si campanie electorala pentru partidul de guvernamant. Rovana Plumb a fost intampinata de catre oficialii judetului cu un tort pe care era scris un mesaj de bun venit.

A uitat pentru ce a venit
In discursul sau, secretarul de stat a prezentat realizarile actualei guvernari, uitand de actiunea pentru care venise. Presa a fost cea care i-a amintit presedintei ANPC despre protectia consumatorului pentru ca, in timpul discursului sau, peste strada un minor consuma intr-un bar, bauturi alcoolice. Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Gorj au intervenit imediat si l-au amendat pe agentul economic pentru ca a servit bauturi alcoolice unui minor si nu avea afis in acest sens. Dupa acest incident, programul de siguranta pentru consumatori a continuat cu jocuri populare pe o scena pe care era amplasat un banner cu portretele premierului Adrian Nastase si presedintelui statului, Ion Iliescu.

×
Subiecte în articol: observator consumatorului