x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, după alegerea lui Iorgulescu la conducerea LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

Ponta, după alegerea lui Iorgulescu la conducerea LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

14 Noi 2013   •   15:23
Ponta, după alegerea lui Iorgulescu la conducerea LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

Premierul Victor Ponta a comentat, înaintea începerii şedinţei de guvern, într-o discuţie informală cu miniştrii, schimbarea din fruntea LPF a lui Mitică Dragomir.

"Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...", a spus Ponta, râzând, când acest subiect a fost adus în discuţie de unul dintre consilierii săi.

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că vrea ca politicul, domeniu din care cunoaşte foarte multă lume, să ajute fotbalul de acum încolo şi a precizat că a fost susţinut moral de premierul Victor Ponta.

"Cunosc foarte multă lume în politic, vreau ca politicul să ne ajute de acum încolo cu facilităţile fiscale şi încercăm să îi ţinem aproape pentru că fără politic nu putem să ajutăm sportul. Domnul Ponta acum 10 sau 12 ani era cu mine la FC Naţional în Consiliul de Administraţie. Normal că s-a bucurat şi m-a susţinut moral, pentru că e un om de calitate", a spus Iorgulescu.


×