x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Nu sunt surprins de mărturisirile lui Robert Turcescu

Ponta: Nu sunt surprins de mărturisirile lui Robert Turcescu

22 Sep 2014   •   16:01
Ponta: Nu sunt surprins de mărturisirile lui Robert Turcescu

Victor Ponta nu este surprins de mărturisirile făcute de jurnalistul Robert Turcescu. Premierul a declarat că instituţiile statului ar trebui să aibă un punct de vedere în acest caz.

Întrebat de jurnalişti dacă l-au surprins mărturisirile lui Robert Turcescu, Ponta a răspuns că "nu, normal".

"Instituţiile statului, cele care verifică respectarea şi aplicarea legii. (...) Cine seamănă vânt culege furtună. Şi e valabil şi pentru alţi oameni apropiaţi ai domnului Băsescu", a spus Ponta, întrebat cine ar trebui să aibă un punct de vedere în acest caz.

Întrebat dacă este un scenariu, premierul  a răspuns: "Nu mă pricep. Trebuie să vorbiţi cu domnul Băsescu la scenarii".

"Eu nu sunt un invitat de obicei al domnului Turcescu. Cred că trebuie să îi întrebaţi pe cei care se duceau în fiecare seară la domnul Turcescu, câţiva sunt şi candidaţi la prezidenţiale, dacă se leapădă, nu se leapădă. Întrebaţi-i pe ei, eu nu am această problemă şi nici nu am surprize", a mai spus Ponta.

Robert Turcescu care a dezvăluit, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că a fost ofițer sub acoperire. Jurnalistul a spus că nu a fost şantajat, nu a fost supus niciunei presiuni, ci a făcut aceste dezvăluiri pentru că acum "a vrut Dumnezeu" şi că în contextul "ofiţerului acoperit la prezidenţiale" despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu, el "nu putea să se mai ascundă".


×