x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Plec în concediu cu familia în afara ţării, mă întorc pe 9 august

Ponta: Plec în concediu cu familia în afara ţării, mă întorc pe 9 august

28 Iul 2015   •   22:39
Ponta: Plec în concediu cu familia în afara ţării, mă întorc pe 9 august

Premierul Victor Ponta a declarat că miercuri, alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, şi cei doi copii, va pleca în concediu de odihnă până pe 9 august şi a infirmat varianta unei eventuale deplasări imediate în Turcia pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

"Plec în concediu, mă întorc duminică, pe 9 august. E concediu de odihnă cu familia, mă duc în afara ţării. Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din România, domnul Codorean şi cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfârşitul lunii august, în funcţie de cum evoluează recuperarea. Plec în concediu cu soţia şi cei doi copii", a declarat premierul, marţi seara, într-o intervenţie telefonică la postul B1Tv, întrebat dacă miercuri va pleca la un nou control medical în Turcia, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchiul la care a fost operat.

Ponta a adăugat: "Plec în afara ţării, dar nu în Turcia şi plec cu soţia şi cu copiii şi sper să nu văd niciun medic în următoarele 10 zile că am văzut destui medici în ultima perioadă".

Despre faptul că presa va critica plecarea sa în concediu în străinătate, aşa cum s-a comentat şi în cazul preşedintelui Klaus Iohannis, premierul a replicat: "Îmi asum". "Având în vedere că o să fie fericiţi Irina şi Andrei îmi asum criticile. Sunt total conştient, mi-am asumat acest lucru. Dar, numai o secundă, nu plăteşte Guvernul sau statul român pentru asta", a completat premierul.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: Victor Ponta