x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic

Ponta: Sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic

26 Feb 2015   •   16:11
Ponta: Sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic

Premierul Victor Ponta a acuzat joi, într-o postare pe pagina sa de socializare, linşajul mediatic la care sunt supuse mama şi sora sa, afirmând că acest lucru se întâmplă doar pentru ca el să fie lovit politic.

''Este o mare suferință pentru mine să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc şi o să le fiu alături toată viața aşa cum îmi sunt şi ele, şi aş vrea să am şi eu şi surorile mele tăria de caracter şi echilibrul pe care mama le-a dovedit în toți cei 72 de ani ai ei!'', a scris Ponta pe Facebook.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, a fost audiată joi timp de două ore la DNA Ploieşti în dosarul în care soțul ei, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv săptămâna trecută.

La ieşire, aceasta le-a spus jurnaliştilor că a avut "ceva de recuperat'', după care s-a urcat într-un taxi şi a plecat.

Iulian Herțanu este urmărit penal pentru constituire de grup infracțional organizat, deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală în legătură cu un contract pe fonduri europene privind extinderea rețelei de canalizare în oraşul prahovean Comarnic.

În acelaşi dosar sunt urmăriți penal sub control judiciar deputații Vlad Cosma şi Sebastian Ghiță, preşedintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, fostul consilier județean Mihail Coman, omul de afaceri Liviu Munteanu, dar şi directorul de producție al SC Hidro Prahova, Iuliu Virgiliu Roman.

De asemenea, au mai fost arestați preventiv omul de afaceri Vladimir Ciorbă şi directorul de la SC Grossmann Engineering Group, Ilie Drăgan.

×