x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei va cumpăra încă 100 de locuinţe de serviciu pentru personalul medical, la o valoare estimată de 38.800.000 lei

Primăria Capitalei va cumpăra încă 100 de locuinţe de serviciu pentru personalul medical, la o valoare estimată de 38.800.000 lei

05 Dec 2019   •   15:44
Primăria Capitalei va cumpăra încă 100 de locuinţe de serviciu pentru personalul medical, la o valoare estimată de 38.800.000 lei

Primăria Capitalei, prin Compania Imobiliara, va cumpăra 100 de apartamente care vor fi repartizate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de municipalitate, după ce au fost deja achiziţionate 177 de astfel de locuinţe de serviciu.

Conform unui comunicat de presă transmis joi de PMB, în curând se va lansa şi licitaţia pentru alte 323 de apartamente.

"Compania Municipală Imobiliara Bucureşti (CMIB) a lansat o licitaţie publică pentru a cumpăra, în perioada următoare, 100 de apartamente de pe piaţa liberă. Locuinţele urmează să fie repartizate cadrelor medicale angajate într-unul dintre cele 19 spitale administrate de Primăria Capitalei. (...) Valoarea totală a proiectului este estimată la 38.800.000 lei (fără TVA), iar preţul de vânzare solicitat pe metrul pătrat util nu trebuie să depăşească 6.192 lei/mp (fără TVA)", precizează sursa citată.

În cadrul licitaţiei se urmăreşte achiziţionarea de apartamente cu două şi trei camere, confort 1, amplasate în sectoarele 2 şi 3, în apropierea unor unităţi medicale administrate de Primăria Capitalei.

Toţi cei interesaţi de participarea la licitaţie trebuie să depună oferte până cel târziu pe 16 decembrie. Una dintre condiţiile impuse - orice dezvoltator imobiliar care doreşte să se înscrie trebuie să prezinte ofertă pentru cel puţin 40 de locuinţe în acelaşi imobil. Caietul de sarcini cu toate condiţiile de participare poate fi consultat pe site-ul companiei: www.cmibsa.ro.

Apartamentele pe care Compania Municipală Imobiliară Bucureşti le va cumpăra la finalul procesului de evaluare trebuie să respecte prevederile Legii nr.114/1996 şi să nu se afle pe lista imobilelor expertizate tehnic, încadrate la risc seismic gradele I, II, III. Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preţ.

PMB reaminteşte că, la propunerea primarului general, Gabriela Firea, în 2018 a fost adoptată o hotărâre care prevede achiziţionarea a 600 de locuinţe de serviciu pentru medici, asistente şi personal auxiliar din unităţile sanitare aflate în administrarea Primăriei Capitalei. Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente cu 3, 2 sau o cameră, 64 de persoane fiind deja mutate în aceste locuinţe. 

www.agerpres.ro

×