x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Timişoara, percheziţionată de procurorii DNA! Sunt verificate retrocedările din ultimii 20 de ani

Primăria Timişoara, percheziţionată de procurorii DNA! Sunt verificate retrocedările din ultimii 20 de ani

de Dragoş Tănase    |    28 Apr 2015   •   09:41
Primăria Timişoara, percheziţionată de procurorii DNA! Sunt verificate retrocedările din ultimii 20 de ani
Sursa foto: Primarul Timişoarei, Nicolae Robu

Procurorii DNA au percheziţionat, în această dimineaţă, sediul Primăriei Timişoara. Anchetatorii au verificat modul în care s-au făcut retrocedările în ultimii 20 de ani. Edilul oraşului, Nicolae Robu, s-a aflat în sediul Primăriei.

Dragoş Boţa de la Pressalert.ro a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că poliţiştii au început să ridice dosarele în original.

"A existat o verificare a Corpului de control al prim-ministrului pe această temă şi ulterior procurorii anticorupţie au început o anchetă. Iniţial s-au cerut o serie de documente de la primărie, însă se pare că răspunsul primit nu i-a mulţumit pe procurori, aşa că în această dimineaţă procurorii au început percheziţiile pentru a ridica în original toate documentele, pentru că în unele cazuri s-a stabilit ca s-au dat declaraţii în fals(...). Deocamandată nu se vor ridica persoane pentru audieri", a spus Dragoş Boţa.


×