x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PRIMELE REZULTATE în crima de la Caracal. „Sunt probe de ADN care corespund ADN-ului Alexandrei”

PRIMELE REZULTATE în crima de la Caracal. „Sunt probe de ADN care corespund ADN-ului Alexandrei”

28 Iul 2019   •   12:46
PRIMELE REZULTATE în crima de la Caracal. „Sunt probe de ADN care corespund ADN-ului Alexandrei”
Sursa foto: colaj Antena 3

AVEM PRIMELE REZULTATE în ancheta de la Caracal. Se confirmă prezența Alexandrei Măceşanu în mașina bărbatului suspectat de crimă.

„S-au găsit fire de păr în mașină”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, în direct la Antena 3.

Sunt probe de ADN care corespund ADN-ului Alexandrei în mașina acestui nenorocit. Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura. Probele ADN cu privire la ce s-a întâmplat în casă nu știu când vor veni, dar faptul că se confirmă că fata a fost în mașina acestui monstru e pentru mine un lucru care mă doare foarte mult”, a spus bărbatul.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. 

Gheorghe Dincă a declarat că nu o cunoaște pe Alexandra Măceșanu și neagă acuzațiile aduse.

×