x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator George Becali rămâne cu trei ani şi şase luni de închisoare. Decizia este definitivă

George Becali rămâne cu trei ani şi şase luni de închisoare. Decizia este definitivă

26 Noi 2013   •   11:14
George Becali rămâne cu trei ani şi şase luni de închisoare. Decizia este definitivă
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
UPDATE 14:37 - Curtea de Apel București a respins marți recursul declarat de omul de afaceri George Becali în dosarul contopirii pedepselor primite de acesta în cele trei dosare ale sale, urmând ca el să execute trei ani și șase luni de închisoare.

Instanța a respins cu majoritate de voturi atât recursul lui Becali, care solicitase să fie condamnat cu suspendare, dar și recursul procurorilor, care doreau un spor de un an pedeapsă.

Decizia este definitivă.
............................................................................

Procurorii DNA au cerut majorarea pedepsei pentru omul de afaceri Gigi Becali cu un an în plus de închisoare. Astfel, omul de afaceri ar trebui să stea patru ani în spatele gratiilor.

Gigi Becali a ajuns, în această dimineaţă, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă solicitarea sa de reducere a pedepsei cu şase luni. Procurorii au cerut, la rândul lor, încă un an de închisoare pentru omul de afaceri.


Becali are de ispăşit trei ani şi şase luni de închisoare. Cele şase luni reprezintă un spor de pedeapsă pe care magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au adăugat, deoarece patronul Stelei a avut trei condamnări.


×
Subiecte în articol: gigi becali spor de pedeapsa poarta alba