x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Profesoara lovită în cap de două crengi, în timp ce făcea fitness într-un parc din Aiud, a murit

Profesoara lovită în cap de două crengi, în timp ce făcea fitness într-un parc din Aiud, a murit

14 Aug 2016   •   16:45
Profesoara lovită în cap de două crengi, în timp ce făcea fitness într-un parc din Aiud, a murit
Sursa foto: Captura video Ovservator TV - A1

O profesoară lovită în cap de două crengi desprinse dintr-un castan în timp ce făcea fitness la un aparat din Parcul Municipal Aiud a murit la un spital din Sibiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-a aflat în comă timp de aproape zece zile.

Consilierul local Ionela Danciu a solicitat duminică autorităţilor competente, pe contul său de pe o reţea de socializare, să 'facă dreptate' în acest caz.

'Rog public autorităţile competente, Poliţia, Procuratura să facă dreptate! Dragi aiudeni, avem datoria morală să fim alături de doamna profesor, de familia îndurerată, pentru tragerea unui semnal de alarmă autorităţilor că vrem să se facă dreptate, că vrem siguranţă', a postat Ionela Danciu pe contul său de Facebook. Ea le-a propus concetăţenilor să vină cu lumânări duminică seara, în faţa Parcului Municipal Aiud, din respect şi în spirit de solidaritate cu victima şi familia acesteia.

O profesoară de engleză, în vârstă de 43 de ani, a fost lovită la cap de două crengi de câţiva metri, în timp ce făcea fitness la un aparat situat în aer liber în Parcul Municipal Aiud. Femeia a fost transportată în stare de comă profundă la spitalul din Aiud, unde a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral. De aici, a fost dusă la spitalul din Alba Iulia, de unde a fost transferată ulterior cu elicopterul la Sibiu.

Incidentul a avut loc în 4 august, pe o vreme frumoasă, în timp ce în parc se aflau mai multă persoane, inclusiv copii. După incident, autorităţile locale au izolat zona, cu menţiunea că se toaletează copacii şi că este pericol de accidentare.

Reprezentanţii Primăriei Aiud au susţinut că cea mai recentă toaletare a copacilor din parc a avut loc la mijlocul lunii iunie.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală. În cauză a fost sesizat acum şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

În judeţul Alba sunt mai multe parcuri de fitness în aer liber, în Aiud, Blaj, Cugir, Ocna Mureş, Zlatna şi Teiuş, amenajate în cadrul Programului 'Alba Urban 2011', printr-o investiţie a Consiliului Judeţean Alba.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: profesoară deces alba fitness parc moarte