x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Propunerea unui consilier din Botoşani naşte controverse. "Taximetriştii să poarte o ţinută decentă în timpul serviciului!"

Propunerea unui consilier din Botoşani naşte controverse. "Taximetriştii să poarte o ţinută decentă în timpul serviciului!"

31 Iul 2014   •   16:35
Propunerea unui consilier din Botoşani naşte controverse. "Taximetriştii să poarte o ţinută decentă în timpul serviciului!"
Sursa foto: Propunerea unui consilier din Botoşani naşte controverse. "Taximetriştii să poarte o ţinută decentă în timpul serviciului!"

Solicitarea din partea unui consilier local, Gheorghe Iavorenciuc, naşte controverse, deşi este un apel la decenţă. Consilierul a propus, in sedinta de Consiliu Local, ca taximetriştii botoşăneni să poarte o ţinută decentă în timpul serviciului, iar acest lucru sa fie specificat in regulamentul privind activitatea de taximetrie din municipiul Botoşani. Consilierul spune că nu vrea să vadă taximetrişti în pantaloni scurţi sau care sa arate ca “muncitorii de la o firma de constructii”.

“Taximetristii sunt totusi o poarta de intrare in Botosani si ar trebui sa nu arate ca muncitorii de la o firma de constructii. Ar trebui sa se imbrace decent, pentru ca taximetristii in toata lumea sunt o specie rara“, a mentionat Iavorenciuc, care a motivat ca a facut interpelarea urmarea a mai multor sesizari primite de la cetateni cu privire la tinutele taximetristilor.

Propunerea consilierului nu a fost primită cu aplauze, iar comentariile pe baza propunerii sale au fost dintre cele mai colorate. Deşi majoritatea este de acord cu faptul că ar trebui impusă o minimă decenţă privind obiectele vestimentare ale taximetriştilor, au existat şi comentarii care susţin dreptul de a purta o ţinută cât mai lejeră, având în vedere temperaturile foarte ridicate, specifice sezonului estival.

×