x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, "la taifas" cu interlopii? - Christian Ciocan, la poză cu regina Bamboo-ului, protejata clanului Cămătaru

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, "la taifas" cu interlopii? - Christian Ciocan, la poză cu regina Bamboo-ului, protejata clanului Cămătaru

14 Mar 2012   •   11:12
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, "la taifas" cu interlopii? - Christian Ciocan, la poză cu regina Bamboo-ului, protejata  clanului Cămătaru

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, apare intr-o fotografie alaturi de regina Bamboo-ului, Mihaela, o protejata a clanului Camataru. Fotografia a fost preluata de pe un site de socializare.Mihaela, femeia care apare alaturi de Christian Ciocan, este iubita lui Bogdan Nita, un celebru traficant de droguri in cluburile de fite din Bucuresti.

Aceasta a fost fotografiata si alaturi de Bogdan Nita, retinut pentru trafic de droguri, el furnizand cocaina, comprimate de ecstasy si cannabis, catre consumatorii de droguri, in cluburi de pe raza Municipiului Bucuresti, conform Pro Tv. Acesta frecventa cele mai cunoscute cluburi si era acceptat de majoritatea clanurilor.Nita, poreclit Vulpe, s-a imbogatit in urma afacerii cu droguri. Barbatul a fost prins de procurorii DIICOT, in urma unor perchezitii.

'Vulpe' este, de asemenea, unul dintre protejatii lui Nutu Camataru. In decembrie 2010, lui Christian Ciocan i-a fost interzis sa vorbeasca timp de sase luni, cu presa. Acesta, la acea vreme Purtator de Cuvant la Politia Capitalei, a fost sanctionat pentru declaratiile facute, in care le recomanda oamenilor sa nu intervina in conflictele din strada. In august 2011, la aniversarea designerului Catalin Botezatu, Christian Ciocan a fost surprins in ipostaze care i-au atras sanctiuni.

Contactat de Jurnalul National, Christian Ciocan a declarat ca nu doreste sa comenteze nimic in legatura cu aceste fotografii, sustinand ca nu legitimeaza in presa un asemenea material.

La data de 12 martie 2012, Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatului Nita Leontin Bogdan, 33 de ani, pentru savarsirea infractiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc.In perioada februarie 2012 - martie 2012, Nita Bogdan a detinut si comercializat cocaina, comprimate de ecstasy si cannabis, catre consumatorii de droguri, in cluburi din Bucuresti.'La data de 11.03.2012, cu ocazia efectuarii perchezitiei domiciliare la locuinta inculpatului au fost descoperite cantitatile de aproximativ 12 grame cocaina, 36 de comprimate MDMA (ecstasy) si 21 grame cannabis.Procurorii DIICOT au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 29 de zile.

×