x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: Am înțeles cu toții, din declarațiile lui Iohannis, că SRI-ul lui Coldea a fost implicat în politică

Radu Tudor: Am înțeles cu toții, din declarațiile lui Iohannis, că SRI-ul lui Coldea a fost implicat în politică

17 Ian 2017   •   19:00
Radu Tudor: Am înțeles cu toții, din declarațiile lui Iohannis, că SRI-ul lui Coldea a fost implicat în politică

Analistul politic Radu Tudor a spus marți, după declarațiile făcute de Klaus Iohannis, că, din spusele președintelui, se înțelege că SRI, condus până de curând de Florian Coldea, a fost implicat în politică.

”A făcut o trimitere la implicarea servicilor în politică (Klaus Iohannis - n.r.). În legătură cu trecerea în rezervă a generalului Florian Coldea, a spus că există două linii roșii de demarcație: să nu se amestece serviciile în politică și politicienii să nu ”călărească” servicille.

 

Am înțeles cu toții că Serviciul condus de Coldea a fost implicat în politică și mulți politicieni și-au făcut de cap cu acest Serviciu cât Coldea a fost acolo”, a spus Radu Tudor, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Klaus Iohannis: Am semnat cele două decrete care îl privesc pe generalul Coldea de la SRI: eliberarea din funcție și trecerea în rezervă.

×