x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: Kovesi fie face o confuzie gravă, fie acţiunea sa se constituie într-un denunţ calomnios

Radu Tudor: Kovesi fie face o confuzie gravă, fie acţiunea sa se constituie într-un denunţ calomnios

25 Iun 2014   •   14:19
Radu Tudor: Kovesi fie face o confuzie gravă, fie acţiunea sa se constituie într-un denunţ calomnios

Analistul politic Radu Tudor spune că nu a făcut niciodată vreo afirmaţie în legătură cu viaţa privată a şefului DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi este de părere că aceasta ''fie face o confuzie gravă'', fie acţiunea sa ''se constituie într-un denunţ calomnios'', care va avea consecinţe în instanţă.

"În momentul în care voi şti pentru ce dna Kovesi îmi menţionează mie personal numele îmi rezerv dreptul să vorbesc atunci. În privinţa postului Antena 3, dacă dna Kovesi se identifică cu instituţia pe care o conduce şi spune 'DNA sunt eu' are o mare şi gravă problemă. Postul de televiziune Antena 3 a dezvăluit lucruri grave pe care DNA le face de mai bine de trei-patru ani în protejarea şi ignorarea unor acte de corupţie din familia prezidenţială a lui Traian Băsescu. (...) Suntem un post privat de televiziune, (...) suntem obligaţi în calitate de post de televiziune să ne spunem opinia despre DNA, o instituţie plătită de la bugetul de stat şi care răspunde în faţa noastră, în faţa oamenilor care se uită la noi şi în faţa justiţiei. Asta ca să reglăm relaţia Antena 3 - DNA. În privinţa chestiunilor personale, abia aştept să văd ce menţionează dna Kovesi în legătură cu persoana mea. Niciodată nu am făcut vreo afirmaţie în legătură cu viaţa personală a dnei Kovesi. Este treaba dânsei ce face în apartamentul pe care-l deţine de la statul român. Nu m-am referit şi nu mă voi referi niciodată la astfel de amănunte. Cred că fie face o confuzie gravă, fie ceea ce face dna Kovesi se constituie într-un denunţ calomnios şi lucrul acesta va avea în mod logic consecinţe în instanţă", a spus Radu Tudor, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruța Kovesi, a dat în judecată Antena 3, cerând daune morale de 250.000 euro, relatează postul de televiziune din Băneasa.

Kovesi spune că, imediat după ce Bercea Mondial a declarat ca i-ar fi dat mită o sumă de bani, s-au făcut mai multe afirmaţii nereale care i-au prejudiciat imaginea.

×