x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: Nu mă pot abţine să nu întreb - voinţa cetăţenilor este cea exprimată la vot sau cea din stradă?

Radu Tudor: Nu mă pot abţine să nu întreb - voinţa cetăţenilor este cea exprimată la vot sau cea din stradă?

31 Ian 2017   •   08:36
Radu Tudor: Nu mă pot abţine să nu întreb - voinţa cetăţenilor este cea exprimată la vot sau cea din stradă?

Preşedintele Klaus Iohannis a oferit o nouă reacţie pe tema proiectelor de graţiere şi de modificare a Codului Penal. După protestele de duminică seara, şeful statului a declarat că vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată şi cere Guvernului să abandoneze demersurile.

“Guvernul nu poate să treacă peste voinţa cetățenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată! O democraţie solidă este una în care majorităţile nu abuzează de drepturile lor doar pentru că dețin, vremelnic, puterea. Solicit Guvernului să abandoneze demersurile privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. România are doar de pierdut din prelungirea acestei situaţii care a scos zeci de mii de români în stradă”, afirmă Iohannis.

 

Radu Tudor a comentat pe blogul său declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis:

''Vazând reacţia preşedintelui, pe care o pot înţelege din perspectiva sa de oponent al majorităţii şi Guvernului, nu mă pot abţine să întreb – voinţa cetăţenilor este cea exprimată la vot acum 45 de zile? Sau este cea din stradă?'', a scris Radu Tudor.

×