x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răfuială cu FOCURI DE ARMĂ în Botoşani. Pistolarul e căutat în mai multe judeţe

Răfuială cu FOCURI DE ARMĂ în Botoşani. Pistolarul e căutat în mai multe judeţe

27 Oct 2013   •   09:49
Răfuială cu FOCURI DE ARMĂ în Botoşani. Pistolarul e căutat în mai multe judeţe

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce a fost împuşcat de mai multe ori. Pistolarul periculos este căutat acum de poliţişti în mai multe judeţe.

Potrivit botosaneanul.ro, conflictul ar fi pornit, în jurul orei 21:00, în apropiere de o benzinărie de la ieşirea din municipiul Botoşani, între doi tineri care au mai avut şi în trecut conflicte. Întâmplarea a făcut ca, sâmbătă seară, cei doi să se revadă după mult timp. Faţă în faţă cei doi au pornit scandalul şi şi-au adresat injurii, unul dintre bărbaţi şi-a sunat unchiul pentru a-i cere ajutorul. Aceştia au început să se urmărească pe străzile din Botoşani. Ajunşi pe strada Petru Rareş, unchiul tânărului a fost împuşcat de cel cu care nepotul se afla în conflict.

"(..) în zona unei benzinării de la marginea municipiului Botoşani a avut loc un conflict spontan între doi tineri, împrejurare în care, se pare că unul dintre aceştia a folosit o armă, un pistol cu care a rănit o a treia persoană, rudă cu celălalt tânăr. La acest moment activităţile de cercetare la faţa locului sunt în desfăşurare, suspecţii sunt cunoscuţi, cercetările fiind în continuare desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Bărbatul de 46 de ani a fost transportat la spitalul de urgenţă din oraş, unde medicii l-au băgat direct în sala de operaţii. Acesta a suferit răni la picioare şi o fractură deschisă.


×