x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rânca: Părinţii au identificat hainele copilului

Rânca: Părinţii au identificat hainele copilului

de Ionela Gavriliu    |    17 Aug 2009   •   00:00

Mama şi bunicii lui Constantin Velcev, băiatul dispărut pe 23 iulie în pădurile din zona localităţii Rânca, judeţul Gorj, au recunoscut în această după-amiază hainele găsite în Valea Dâlbanului, lângă trupul de copil sfârtecat de animale sălbatice, ca fiind ale fiului, respectiv nepotului lor.

« Vom avea certitudine 100% că trupul aparţine lui Costi după ce vom primi rezultatele probelor ADN, adică peste 10 zile. Câinii de cadavru aduşi de la Sibiu au mai identificat azi părţi din schelet în zonă », a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Gorj, Daniel Tică.

Duminică, în jurul orei 14 :00, un cioban care căuta zmeură în zona vârfului Paltinului, la aproximativ 8 kilometri depărtare de drumul unde Costi a fost văzut ultima oară, a găsit rămăşiţele unui cadavru despre care a presupus că aparţin unui copil şi a sunat la 112.

Poliţiştii au coborât de pe munte rămăşiţele copilului, iar medicii legişti vor stabili dacă trupul aparţine băiatului de 7 ani din Techirghiol, dispărut în urmă cu trei săptămâni de lângă o cabană din Rânca, unde se afla cu bunicii materni în vacanţă. De asemenea, se va stabili dacă băiatul a murit înainte de a fi mâncat de animale sau dacă a fost ucis de sălbăticiuni.

×
Subiecte în articol: găsit observator mort ranca copil disparut