x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la locuinţa lui Randi, pentru o evaziune fiscală de 100.000 de euro. Fratele cântăreţului, reţinut pentru 24 de ore

Percheziţii la locuinţa lui Randi, pentru o evaziune fiscală de 100.000 de euro. Fratele cântăreţului, reţinut pentru 24 de ore

12 Mar 2013   •   09:35
Percheziţii la locuinţa lui Randi, pentru o evaziune fiscală de 100.000 de euro. Fratele cântăreţului, reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Facebook
UPDATE 18:27 - Fratele cântăreţului Randi, Alexandru Ropcea, a fost reţinut marţi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, sub acuzaţia de evaziune fiscală, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

UPDATE 16:41 -
Andrei Ştefan Ropcea şi fratele acestuia au fost audiaţi la sediul Poliţiei Ilfov, în urma percheziţiilor care au avut loc marţi, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.
 
El a declarat, la ieşirea din sediul Poliţiei Ilfov, că este nevinovat şi că le-a spus anchetatorilor că nu ştie nimic despre evaziunea fiscală, că el face muzică de dimineaţa până seara în studio. Artistul a adăugat că nu a semnat niciun contract, el fiind în firmă "doar cu numele".
 
"Eu nu mă ocup cu nimic, eu sunt cu numele acolo, am finanţat, e o afacere de familie. Fratele meu e împuternicit. Nu suntem acuzaţi, suntem suspectaţi, nu suntem vinovaţi, suntem cercetaţi", a spus Randi.
 
Oficiali din Poliţia Ilfov au declarat că atât pe numele lui Andrei Ştefan Ropcea, cât şi pe numele fratelui acestuia a fost începută urmărirea penală pentru evaziune fiscală, iar alte două persoane au fost duse la sediul instituţiei pentru audieri.

---------------------------------------

Poliţiştii ilfoveni au descins, marţi dimineaţă, în locuinţa lui Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro, informează mediafax.ro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Randi şi fratele acestuia deţin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, însă nu ar fi trecut onorariile în contabilitate.

Anchetatorii ilfoveni au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi.

Cei doi fraţi au fost găsiţi acasă.
 

×
Subiecte în articol: randi morandi evaziune fiscala