x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răsturnare de situaţie în cazul Becali. Finanţatorul Stelei nu se află pe lista deţinuţilor care pot munci la clubul lui Hagi

Răsturnare de situaţie în cazul Becali. Finanţatorul Stelei nu se află pe lista deţinuţilor care pot munci la clubul lui Hagi

09 Ian 2014   •   14:11
Răsturnare de situaţie în cazul Becali. Finanţatorul Stelei nu se află pe lista deţinuţilor care pot munci la clubul lui Hagi
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gigi Becali nu se află pe lista celor zece deținuți aleși pentru a fi trimiși la muncă la clubul sportiv deținut de Gică Hagi, informează Antena 3. 
Săptămâna viitoare se va întruni din nou comisia penitenciarului, care va lua o decizie finală asupra componenței lotului de muncitori.

Paul Peniu, preşedintele clubului Viitorul, confirmase faptul că a cerut ca deținuți de la Penitenciarul Poarta Albă să lucreze la club.

„Este adevărat că am trimis acele documente şi am primit un răspuns pozitiv din partea Penitenciarului. Însă, cei de la Poarta Albă, conform legii, ne-au cerut ca, pe lângă domnul Becali, să angajăm şi alţi detinuţi. Toţi vor avea salarii, însă nu vi le pot face publice. Nu puteam să-l aducem doar pe domnul Becali. Dânsul va lucra la un sector de la baza noastră", a declarat Peniu.

Potrivit legii, Gigi Becali va munci opt ore pe zi. Chiar dacă nu va fi supravegheat pe durata programului, fostul parlamentar va fi adus la locul de muncă de un însoţitor de la Penitenciar. La finalul programului, patronul Stelei va fi nevoit să se întoarcă la penitenciar.

×