x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rata de infectare în municipiul Constanța a ajuns la 7,83 cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare în municipiul Constanța a ajuns la 7,83 cazuri la mia de locuitori

16 Noi 2020   •   16:10
Rata de infectare în municipiul Constanța a ajuns la 7,83 cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare cu COVID-19 în municipiul Constanța a ajuns la 7,83 cazuri la mia de locuitori, în timp ce în județ rata de infectare se situează la 5,2 cazuri la mia de locuitori, a informat, luni, Direcția de Sănătate Publică.

Purtătorul de cuvânt al DSP, Tudorel Ene, a transmis luni, la ora 13:00, că mai sunt disponibile doar patru paturi în secțiile ATI din unitățile spitalicești ale județului Constanța.

În context, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) anunţă că au continuat verificările pentru respectarea măsurilor de prevenire a infectărilor cu noul coronavirus şi interdicţiile de deplasare în intervalul orar 23.00 - 05.00, astfel că în ultimele 24 de ore au fost sancţionate contravenţional 55 de persoane care nu au respectat măsurile dispuse privind deplasarea, fiind dispuse amenzi în valoare totală de 28.000 de lei. 

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, duminică, 15 noiembrie, că nu exclude posibilitatea impunerii unor măsuri speciale de carantină pentru întregul municipiu, în cazul în care numărul cazurilor continuă să crească.

×
Subiecte în articol: constanta rata de infectare